Type what you are searching for:

Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Házirend

Az Adria Fitnesz Edzőterem igénybevétele során kérjük kedves Klubtagjainkat, ill. Vendégeinket, hogy – a rend biztosítása, a berendezési és felszerelési tárgyak védelme érdekében – a következő szabályokat szíveskedjenek betartani.

1. A szolgáltatás csak az érvényes bérlettel vagy egy alkalmas jeggyel vehető igénybe. A havi korlátlan bérlet és a 12 alkalmas bérlet a váltás napjától számított egy hónapig érvényes.

2. A bérletek névre szólnak, egy bérletet csak egy vendég használhat. A 12 alkalmas bérleten alkalmanként egy alkalom kerül levonásra. (Az adott nap nyitvatartási ideje alatt megkezdett és még aznap befejezett, a létesítmény első elhagyásáig tartó edzés számít egy alkalomnak. A foglalkozások és szolgáltatások díjait a belépéskor előre kell megfizetni.) A bérletek lejártakor az esetlegesen fennmaradt alkalom vagy pénzösszeg nem vihető át a következő bérletre.

3. Az első alkalommal történő bérletváltásnál minden vendég egy ingyenes vendégkártyát kap. A későbbiekben a belépés ezzel a vendégkártyával kezdeményezhető. A vendégkártya megsérülésekor vagy elvesztésekor 200 Ft befizetése ellenében egy új vendégkártyát állítunk ki. Ez kizárólag a havi korlátlan bérletnél lehetséges.

4. Öltözőszekrény-kulcs a vendégkártya vagy egyéb zálogtárgy leadása ellenében a recepción kapható, amit távozáskor a kulcs visszaszolgáltatása ellenében a vendég visszakap. Az öltözőszekrény kulcsának elvesztése esetén 1000 Ft, azaz ezer forint zárcsere-díjat köteles megfizetni a vendég.

Az öltözőben, illetve a terem területén az őrizetlenül hagyott értéktárgyakért nem tudunk felelősséget vállalni! (Az edzés ideje alatt ingyenesen igénybe vehető a recepciónál található értékmegőrző szekrény.)

5. A vendégek a szolgáltatást csak és kizárólag saját felelősségükre vehetik igénybe.

6. A létesítmény területén minden vendégre kötelező érvényű a rend és a tisztaság betartása, alapvető elvárás a másik vendég tiszteletben tartása, a kulturált viselkedés. A fitnesz terembe csak a sportterületen végezhető sporttevékenységnek megfelelő sportfelszerelésben (sportcipő, trikó, póló, top, sportnadrág, stb.) lehet belépni és edzeni. A létesítmény dolgozóinak jogukban áll felhívni a vendégek figyelmét a megfelelő sportruházat viselésére. A teremben váltócipő használata kötelező (a zuhanytérben papucs), továbbá tilos a fél meztelenkedés, valamint az egyes eszközök használata során törölköző használata javasolt, a gépeket használat után tisztán kell hátrahagyni. A sportterekbe kizárólag zárható műanyag palackban vihető be ital, minden más étel és ital bevitele tilos!

7. A vendégeknek kötelező a használati tárgyak rendeltetésszerű használata. Az okozott károkért a károkozó kártérítési felelősséggel tartozik. A gépek és eszközök használatát követően minden használó, a gépeket alaphelyzetének, az eszközöket a rendszeresített tároló helyére történő visszahelyezéssel köteles hátrahagyni!

8. A létesítmény területén tilos a dohányozás, a szeszes ital, drogok, narkotikumok, tiltott doppingszerek fogyasztása, valamint tilos olyan tevékenység folytatatása, amely az Adria Fitnesz Edzőterem szolgáltatási tevékenységén kívül esik, jogszabályba vagy törvénybe ütközik, illetve közerkölcsöt sért!

9. Az edzőterem szolgáltatásait igénybe vevő vendégek kötelesek a zárási időpontokra tekintettel a létesítményt időben elhagyni.

10. A Házirendben szereplő előírások súlyos vagy folyamatos megszegése esetén a vezetőség a vendéget kizárhatja.

E Házirendet az üzemeltető saját belátása szerint módosíthatja, illetőleg kiegészítheti.

Az Adria Fitnesz Edzőterem jelen Házirendje a recepció mellett áttekinthető. A szolgáltatások igénybevétele a Házirend egyidejűleg történő elfogadását is jelenti.

Eredményes és aktív kikapcsolódást kívánunk!

Adria Fitnesz